Hat bootcampes a sikeres fejlesztői karrier küszöbén - hamarosan végez a Ketiga, eddigi legdinamikusabban fejlődő, szuper tanulékony csapatunk

A Ketiga nevű, hat fős csapat már a harmadik végzős osztályunk. Szeptemberre junior JAVA-fejlesztők lesznek. Bár a területen még újoncok, a legtöbbjük más munkatapasztalattal rendelkezik korábbról. Vállalkozó típus ugyanúgy akad köztük, mint igazi “jó katona” személyiség - és persze, rugalmas, képezhető, formálható fiatalt is találni…

 

Neked milyen csapattagra van szükséged? Ismerd meg őket akár személyesen is! Itt egyszerűen fel tudod venni velünk a kapcsolatot!

 

2019. augusztus 30. lesz az utolsó napjuk képzésünkön - a következő irány innen már a munkaerőpiac. Ezért jöttek hozzánk eltökélten április elején.

“Az IT-ban gyors fejlődési lehetőség és sokféle irány van…” - Menyus, jelenlegi képzés résztvevő.

“Éreztem magamban a reálra való hajlamot, de borzasztó lassú lett volna, ha csak otthon tanulok.” Diána, jelenlegi képzés résztvevő

 

“Az IT a jövő, és szinte alaptudás kéne, hogy legyen a programozás…” Krisztián, jelenlegi képzés résztvevő

Cégek, akik már elégedetten dolgoznak korábbi bootcampeseinkkel

logo_video.png
icell_logo-02-02.png

Bootcamp és bootcamp közti különbségek…

Tudjuk, hogy hiába hiányoznak tízezrek a fejlesztői székekből, mégsem vártok mindenhova “gyorstalpalós” juniorokat… Ennek abszolút tudatában állítottuk össze a képzést. Hogy láthassátok: van kivétel. JAVA bootcampünk 5 hónapos, benne: 

 

  • Máshol nem jellemző elméleti alapozással,

  • Mellette folyamatos gyakorlással, 

  • Agilis és scrum módszertanok szerinti 5 hetes projektidőszakkal.

A képzés egyébként célzottan kis csoportos, és angol nyelven zajlik - a jelentkezők számára bevallottan ez a két jellemző a legkomolyabb húzóerő. 

 

Ez a bootcamp, akárcsak a terület maga, elképesztő fegyelmezettséget és elhivatottságot igényel, akiből ez hiányzik, már itt kiesik, nem kell eljutnia a munkaerő-piacig. Éppen ezért tudjuk, hogy jó emberek ülnek itt: ebben a csapatban is tanulnak olyanok, akik bent maradnak este 9-ig, ha megoldást keresnek valamire - vagy épp felkelnek éjjel, mert támadt egy ötletük. 

“Míg bizonyos területen az évek, a rutin miatt érezni a hiányokat, hiszen juniorok, máshol tényleg meglepnek azzal, mi mindent tudnak. A tanulékonyságukat és az önállóságukat abszolút pozitívumnak látom.” - Zoltán, OOP specializált junior mentorunk, a munkahelyén bootcampes fejlesztők seniora is

 

Pozíciók, amelyekre korábban már kerültek nálunk végzettek:

 

Junior JAVA fejlesztő        Automata tesztelő

 

Neked kire van szükséged? Állandó hiányok helyett találj tehetséges juniort!

Nézd meg a Ketiga csoportunk hat tagját, és válaszd ki azt, aki a csapatodba illik!

Keresel juniort/juniorokat. 

 

Hogy néz ki a jelentkezéseket követő folyamat alapesetben? Interjúztatsz, szimpatikus, végül is, a próbamunkát egész jól teljesítette... Felveszed, de nyilván, kétesélyes az egész. 

 

Hogy néz ki ez akkor, ha a Ketiga csoportból választasz valakit? Figyeled a demóalkalmakon, ahogy előad. Figyeled, ahogy a projektjén dolgozik. 2-3 alkalom helyett, 5 héten keresztül láthatsz rá a munkájára. Választ kapsz azokra a kérdésekre, mennyire illene a csapatodba, mely területeken igazán jó, és mi az, amiben hatékonyan formálható, tanítható. TUDOD, ki érkezik hozzátok.

 

“A demók hiteles képet adnak arról, hogy ki, milyen képességekkel rendelkezik, és hogyan lehet számításba venni őket munkavégzés céljából.” - Szijártó István, együttműködő partnerünk képviselője, tesztelési üzletágvezető


 

Július 29-étől indul, és onnantól 5 hétig tart a projektszakasz. Demóinkat péntekenként 15:00 órakor tartjuk, előzetes jelentkezéssel bármikor bejöhetsz megnézni őket, illetve egyeztetéssel más alkalmakkor is körbenézhetsz nálunk.