Dani

Első, Utama csoportunk végzettje, majd második, Kedua csoportunk mentora volt Kocsis Dani, aki már a karrierjét építi, junior fejlesztői pozícióban. 

Dani elmúlt 30 éves, korábban 5 évig sales-kommunikációs területen dolgozott, ám érezte, nem ez az ő útja. 30 felett a többéves iskolapadban ülés már nem volt számára perspektíva, így mindenképp rövidebb fejlesztői képzést keresett. Fő célja egyébként a külföldi boldogulás, a képzésre is egy Új-Zélandi kitérőt követően  jött vissza. 

 

“Nem a legkönnyebb szakma, viszont ha az ember egészen beleteszi magát, számos karrierlehetőséget és új jövőképet kaphat a fejlesztéssel.”

Az interjú teljes anyagát blogunkon (LINK) találod.

Azonosulni tudsz Danival? Tanulj nálunk Java fejlesztést, vagy szerezz velünk programozói gyakorlatot!

Dani nincs egyedül azzal, hogy a korábbi területén már nem látta, merre mehetne tovább… Így végül meghozta a bátor döntést, és a kiégés helyett egy új karriert választott!

Nincs kedved sztorikat olvasni? Videókat is hoztunk!

Máté az első videón elmeséli, mi vitte a fejlesztés felé - a második videón pedig már az új, IT-s karrierjéről tart beszámolót!

 

Videó: Úton a fejlesztés felé

Videó: Új IT-s karrier

 

Ha tetszett Máté története, és bejárnál egy hasonló utat, gyere hozzánk fejlesztést tanulni Java képzésünkre, vagy gyakorlatot szerezni az ExperienceIT!-programban!

 

Vajon megvan benned a programozó faktor?

Teszteld le ingyen, 15 perc alatt!

Máté

Bálint

Bálint a gasztronómia világából érkezett, borászból lett fejlesztő. Kedua csoportunkban végzett, azóta fejlesztőként dolgozik. Legfőbb motivációja a tanulás és a fejlődés volt: eredeti területén már elérte, amit szeretett volna. A fejlesztésben pedig meglátta a lehetőséget a továbblépésre.

Nem volt újkeletű az érdeklődése: bármilyen számítógépes eszköz közelébe került, érdekelte, hogyan működik, hogyan lehetne még tovább fejleszteni. Az egyetemi szintű képzéshez viszont egyelőre türelmetlen volt: gyorsan akart naprakész tudást szerezni. Szakmai szinten nem zárkózik el semmi elől, de leginkább a webes applikáció fejlesztés érdekli.

 

“A JAVA egy nagyon jó kiindulási alap, bármilyen programnyelvet szeretne az ember tanulni."

 

Az interjú teljes anyagát blogunkon (LINK) találod.

Tetszik Bálint története? Tanulj nálunk Java fejlesztést, vagy szerezz velünk programozói gyakorlatot!

Bálintot előrevitte a tanulási vágy, meglátta a végtelen lehetőséget a fejlesztésben. Ha ott van benned mind az érzék, mind pedig az elhivatottság, akkor nincs mire várnod, vágj bele!

Ők már mertek a váltás, a tanulás mellett dönteni

Dia nyelvészként végzett, és dolgozott hosszú éveken át. Család mellől, komoly szervezést, tervezést, átgondolást követően vágott neki a képzésnek. Már nem volt teljes egészében ismeretlen számára a programozás, otthon, amikor tehette, foglalkozott vele. 

Szeretett bejárni, tetszett neki, hogy a kis csoportból egy tényleg együttmozgó team jött létre. Prezentációs készsége a demóknak köszönhetően sokat fejlődött, bátrabb lett, és megtanult csapatban dolgozni az éles projektfázis ideje alatt. 

Ezeknek köszönhetően biztos abban, hogy megállja majd a helyét IT-területen egy munkahelyen is.

 

“Kellett a projektfázis, hogy elmélyítse a tudást, kiszedjen a burokból. Nagyon sokat kaptam a képzésen, végig profi volt és célratörő.”

 

Az interjú teljes anyagát blogunkon (LINK) találod!

 

Úgy érzed, Dia története a tiéd is lehetne? Tanulj nálunk Java fejlesztést, vagy szerezz velünk programozói gyakorlatot!

Dia

Jason

A Kanadából származó Jason is nálunk tanult Java fejlesztést angol nyelvű képzésünkön - nézd meg a vele készült videóinterjúkat a bootcampről, illetve már az elhelyezkedését követően!

Videó: A bootcamp alatt

Videó: Elhelyezkedés után

Ha Jason történetét inspirálónak találtad, gyere hozzánk fejlesztést tanulni Java képzésünkre, vagy gyakorlatot szerezni az ExperienceIT!-programban!

Zárásként következzen Geri, aki nálunk végzett, majd Ketiga csoportunk mellett junior mentorként tevékenykedett. Most fejlesztői karrierjét építi. 

Geri Erdélyből jött Budapestre egy filozófia tagozatos érettségivel, és pár évet dolgozott a turizmus területén. Neki az irodai közeg, a csapatmunka, a számos kihívás és otthonra is jutó megoldandó feladat egészen új volt. Többször mondta nekünk, hogy ő az idejét megfelelően beosztani is a képzésen tanulta meg. 

Magabiztosabb lett, és sokkal könnyebben fókuszál a Java képzés hatására - ráadásul a fejlesztésbe is teljesen beleszeretett, mindenképp ezen a vonalon marad. Neked pedig ezt tanácsolja:

 

“Ha érdekel fejlesztés, ne tökölj. Ez király!”

Geri

Eddigi csoportjaink a junior Java fejlesztői képzésen

Ketiga

2019. április 1. - augusztus 30

Itt nyílt meg először az ExperienceIT! - csak projektfázisra való jelentkezési lehetőség.

Végzett hallgatóink

Kedua

2018. szeptember 10. - február 22.

Végzett hallgatóink

Utama

2018. február 19. - július 20.

Végzett hallgatóink

Légy képben az aktualitásokkal!

Hírlevelünkben rendszeresen tájékoztatunk az eseményekről és érdekességekről.

 HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS 

 

Sikersztoriknak csak a legérdekesebb történeteket válogattunk ki.

KÉRDÉSED VAN? 

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK 


Írj a hello@matritellabs.com 

e-mail címre és munkatársunk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot!

Budapest, Soroksári út 48, 1095 Hungary

(70) 611 7028

©2017 by Matritel Labs

  • Black Facebook Icon
  • Black Google Places Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Instagram Icon