A demók mostantól előtted is megnyílnak!

Most azt kérdezed, mik azok a demók - és mit jelent az, hogy megnyílnak?

A demók azok a heti alkalmak, ahol minden JAVA képzésen résztvevő diákunk beszámol, prezentál a heti munkájáról, eredményeiről. Amellett, hogy ez a course manager számára nagyon fontos visszajelzés arról, ki-hogyan halad, egy külső szemlélő számára megmutatja, honnan-hova lehet eljutni a képzésünkön, milyen izgalmas dolgokat tanulnak a diákok, és hogyan fejlődik a demók hatására nemcsak fejlesztői tudásuk, de prezentációs képességük is, ami egy nagyon fontos soft skill a modern IT világban.


Ezek az alkalmak eddig csak partnereink számára voltak látogathatók, akiknél később elhelyeztünk diákokat. Sőt, volt olyan tanulónk, aki a demóinak köszönhette, hogy még a képzés befejezése előtt állásajánlat volt a zsebében :) Most már viszont a JAVA képzésünk iránt érdeklődő diákokat is várunk - azaz téged!

Amiért neked praktikus, hogy bejöhetsz…

Azt, hogy pontosan mivel is foglalkoznak a képzettek, nagyon nehéz a weben keresztül lekommunikálni. Viszont így minden pontos és világos lesz majd.

  • Mit tanulnak?

  • Miként értékeli course managerünk a teljesítményüket?

 

Ha ezeket már a képzés megkezdése előtt tisztán látod, sokkal jobb esélyekkel indulsz a fejlesztői pályára - és a cél neked is a sikeres karrier!

 

Ha azon gondolkodsz, hogy fejlesztő legyél, és ezt egy pár hónapos képzésen keresztül szerezd meg, kétségtelen, hogy itt a helyed.