img-9003.JPG

JUNIOR FEJLESZTŐK A MUNKAERŐ-PIACRA: 5 HETES FELKÉSZÍTŐ GYAKORLATI PROGRAM

2019.09.16.

Az ExperienceIT!-programunkat arra találtuk ki, hogyha rendelkezel otthon megszerzett tudással junior szinten, de az elhelyezkedéshez még hiányzik a tapasztalat, ezzel se legyen probléma. Az első 5 hetes programunk augusztus végén lezárult, és kicsit kikérdeztük a mentorainkat, mit gondolnak az 5 hétről!

home-office-569153_1920.jpg

FEJLESZTŐI BOOTCAMPEK: HOL VÉREZHET EL EGY KEZDŐ?

2019.09.04.

Bármelyik iskola bármit is mond, bizony előfordul, hogy a bootcampen végzettek valahol "elvéreznek", illetve igencsak gyorsan pályaelhagyók lesznek. Ez benne van a pakliban, viszont odafigyeléssel elkerülhető. Ez már mindenkinek a saját döntése. :)

adventure-2548133_1920.jpg

EGY SZEZON VÉGÉRE: 7 FELEMELŐ IDÉZET ÚTRAVALÓUL, MINDENKINEK

2019.08.29.

A szeptember a második január, sőt, az újévnél talán még inkább jelentős ugrás ez... És mellé még szezonváltás is: hiába nem vagyunk már sokan iskolások, a szeptember valahogy mindenkinek a készülődést, az újrahangolódást hozza el. Ehhez adunk most egy kis útravalót!

image_from_ios_1.jpg

FEJLESZTŐI GYORSTALPALÓK: 4 VESZÉLY, AMIRE NAGYON FIGYELJ!

2019.08.26.

Pályaváltás? Fejlesztői karrier? Akkor bootcamp! Ezt látod mindenhol, és szembe is találod magad ígéretek sokaságával.
Azonban nem váltja be a terület a hozzá fűzött reményeket, és nem lesz sikeres a karrierváltás, ha az alábbi veszélyekbe ütközöl!

steve-jobs-1249665_1920.jpg

ÉRDEKES IDÉZETEK AZ IT-VILÁG "ŐRÜLTJEITŐL": IGAZSÁGOK VAGY MARHASÁGOK?

2019.08.22.

A zseniknek több mindent megbocsátunk. Az igazi őrült professzorokkal elnézőbbek vagyunk. 

 

Aki tényleg "nagyon tud valamit", attól azt is lazábban fogadjuk, ha egy-egy dologban abszolút fura, random, ufó. (Van még erre más szlenges kifejezés?) Az IT-ban, vagy annak határán, dögivel találni is ilyen arcokat, akiknek olykor meglepő dolgok hagyják el a szájukat...

image_from_ios-2.jpg

SZTÁRSZAKMA HÚSZEZRES HIÁNNYAL: HOGYAN LEHETSZ TE IS PROGRAMOZÓ?

2019.08.15.

Programozás. Anno mindenkinek falfehér, napfényt sosem látott kockák jutottak az eszébe, akiknek életük célja "valami kód", a napjaik meg más földi halandók számára láthatóan egysíkú, tökéletesen felesleges dolgokkal telnek.

team.jpg

EXPERIENCEIT! - ALAPTUDÁSRA ÉLES PROJEKT (INTERJÚ)

2019.08.13.

Ahogy azt már sokszor kommunikáltuk, idén nyáron először és egyedi módon, csatlakozni lehetett kizárólag a JAVA képzésünk projektfázisához. 

 

Stílszerűen, ez a lehetőség az ExperienceIT! program - vagy rövidítve, Ex-IT! program nevet kapta. Végül két új versenyzővel bővült a projektfázisra bootcampünk, és elég kemény volt rá a felvételi. (Azaz, OK, hogy alaptudást kértünk, de kulcsfontosságú volt, hogy ez a tudás ténylegesen használható is legyen.)

code-geek-2680204_1920_1.png

MIÉRT PONT JAVA-FEJLESZTÉST TANULJ?

2019.08.03.

Ha alapvetően kb. nulláról indulsz, és kezdenél fejleszteni, akkor semmiképp sem szeretnénk érthetetlen szavakkal dobálózni. Nem a szakmai oldalról fogjuk ezt meg neked, hanem arról, miért is kifizetődő!

dia_kicsi.png

"FOLYAMATOSAN ÉRZEM, HOGY JÓ HELYEN VAGYOK" - INTERJÚ HALLGATÓNKKAL, DIÁVAL

2019.08.03.

Junior JAVA képzésünk az utolsó hajrába érkezett, azaz megkezdődött a projektfázis.Ekkorra már minden hallgató hihetetlen mértékű tudásanyaggal gazdagodott, az első, tanulással töltött időszak pedig élesre kapcsol: vajon melyik jelenti a nagyobb kihívást? Nálunk a gyakorlati szakasz valós projektet jelent, egy osztrák, távközléssel foglalkozó megbízónk a képzéses csapatnak adott ki tool fejlesztési feladatokat, és az első demók után már jól látszik: elképesztően ügyesek a hallgatók.

Az összes, korábban publikált blogbejegyzésünket a blog.hu felületünkön találod meg!